اتصال به سامانه مودیان با دستگاه های کارتخوان اندرویدی

  • چهارشنبه 20/دی/1402
  • مدت زمان تقریبی مطالعه
اتصال به سامانه مودیان با دستگاه های کارتخوان اندرویدی

رونمایی از دستگاه های کارتخوان اندرویدی با قابلیت ارسال صورتحساب های الکترونیکی نوع اول و دوم (برای استفاده همه صنوف از جمله صنف طلا و جواهر)، سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: با استفاده از دستگاه های کارتخوان اندرویدی، بخشی از نگرانی های مودیان نوع یک و دو که برای وارد کردن اطلاعات خود با مشکل مواجه بودند، برطرف می شود.

انواع دستگاه های کارت خوان سیار

به طور کلی دستگاه های پوز سیار به سه دسته دستگاه پوز سیم کارتی، دستگاه پوز موبایلی، دستگاه های پوز اندرویدی تقسیم می شوند. برای خرید کارت خوان های سیار باید به نکات زیادی نظیر میزان شارژدهی باتری، داشتن چاپگر، پشتیبانی از سیمکارت، آنتن دهی، مقاومت آن در برابر ضربات و موارد دیگر توجه کرد.

1. دستگاه پوز سیم کارتی:

کارت خوان های سیار سیم کارتی که قدیمی ترین و در عین حال محبوب ترین نوع دستگاه های پوز سیار هستند، درگاهی برای قرار گیری سیم کارت دارند که تراکنش های بانکی از طریق آن پشتیبانی می شوند. بنابراین کاربران بدون داشتن محدودیت مکانی می توانند از آن ها در مشاغل مختلف استفاده کنند.

ارسال صورتحساب به سامانه مودیان

2. دستگاه پوز موبایلی:

دستگاه های پوز موبایلی، همانطور که از نامش مشخص است، عملکردی شبیه به یک موبایل دارد و امکان استفاده از قابلیت های مختلف یک دستگاه پوز را به طور کامل در دسترس کاربران قرار می دهند. این کارت خوان ها در حقیقت به گوشی های هوشمند متصل می شوند و از نرم افزارهای خاصی نیز برای انجام درست و ایمن تراکنش های بانکی بهره می برند. این دستگاه ها پرینتر را از سیستم خود حذف کرده اند و رسید مشتری توسط سامانه پشتیبان POS به دارنده حساب کارت ارسال می شود.

3. دستگاه های پوز اندرویدی:

جدیدترین نوع دستگاه های پوز سیار، مدل های اندرویدی هستند که از سیستم عامل اندروید پشتیبانی می کنند و همانند گوشی ها و تبلت های هوشمند اندرویدی، قابلیت کشیدن کارت و انتقال وجه را نیز به کاربران ارائه می دهند. این دسته از محصولات، پیشرفته ترین امکانات را در میان مدل های پوز سیار دارند که از جمله ی آن ها می توان به دوربین، وایفای، بارکدخوان، حافظه داخلی و GPS اشاره کرد. در این مدل محصولات نیز به دلیل نبود رول کاغذ، رسید مشتری توسط سامانه پشتیبان POS به دارنده حساب کارت پیامک می شود.


برای خرید کارت خوان سیار را برای کسب و کار خود به موارد زیر توجه کنید تا بهترین انتخاب را برای خود داشته باشید:

  • وزن و سایز دستگاه پوز
  • قابلیت اتصال به نسل چهارم اینترنت همراه (4G)
  • میزان قدرت باتری، سرعت شارژ شدن و نگهداری شارژ
  • میزان سرعت پاسخگویی به تراکنش
  • نوع پرینتر و نمایشگر دستگاه
  • وجود گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش
  • توجه به محدودیت های اتصال به حساب های بانکی

دستگاه کارتخوان

انواع باتری کارتخوان

هر دستگاه پوز فروشگاهی سیار یا کارتخوان بیسیم توان خود را از یک پک باتری لیتیومی می گیرد. باتری کارتخوان انواع متنوعی دارد که از لحاظ تکنولوژی باتری معمولا لیتیوم یون Li-Ion و لیتیوم پلیمر Li-Po هستند و در پک های تک سلولی و دو سلولی عرضه می شوند. پک باتری کارتخوان علاوه بر باتری دارای یک برد محافظ و یک کانکتور هم هست که باتری را به کارتخوان متصل می کند.

معمولا باتری کارتخوان بیسیم از سلول های لیتیوم یون سایز 18650 و با ظرفیت 2200 میلی آمپر ساعت انتخاب می شوند، زیرا هم ظرفیت بالایی دارند و هم کیفیت قابل قبولی دارند و در عین حال قیمت پایین تری نسبت به انواع باتری کارتخوان لیتیوم پلیمری دارند.

استفاده از باتری کارتخوان اورجینال و اصلی هم مدت زمان شارژدهی دستگاه کارتخوان سیار شما را بالا می برد و هم در هزینه خرید مجدد باتری صرفه جویی می شود، بنابراین ما به شما توصیه میکنیم از باتریهای کارتخوان اورجینال و دارای گارانتی اصالت کالا برای دستگاه خود استفاده نمایید.


اتصال به سامانه مودیان با دستگاه های کارتخوان اندرویدی

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور؛

اتصال به سامانه مودیان با دستگاه های کارتخوان اندرویدی تسهیل شد. منبع

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: با استفاده از دستگاه های کارتخوان اندرویدی، بخشی از نگرانی های مودیان نوع یک و دو که برای وارد کردن اطلاعات خود با مشکل مواجه بودند، برطرف می شود.

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، مهدی موحدی بکنظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: در ارایه صورت‏حساب‏های الکترونیکی مالیاتی، مودیان در بخش نوع یک و نوع دو با مشکل مواجه بودند که برای رفع این مشکل سعی کرده ایم از طریق دستگاه‏های کارت‏خوان اندرویدی اطلاعات خریدهای نوع یک و دو را وارد سامانه کنیم.

وی افزود: این دستگاه ‏های اندرویدی صرفا برای طلافروشان نیست؛ بلکه سایر اصناف هم که موظف به انجام تکالیف قانونی خود برای وارد کردن اطلاعات به سامانه مودیان مالیاتی هستند، از طریق این دستگاه‏های کارتخوان اندرویدی می توانند اقدام به ثبت اطلاعات خود کنند.

موحدی با بیان اینکه تمامی دستگاه‏ های کارتخوان قابلیت آن را دارند که به روزرسانی شوند و سازمان امور مالیاتی هم تمهیدات خوبی برای این دستگاه ‏ها درنظر گرفته است، خاطرنشان کرد: مودیان می توانند با مراجعه به سازمان امور مالیاتی و یا از طریق سامانه مودیان، این دستگاه‏ها را دریافت و انواع پشتیبانی ها در این زمینه را دریافت کنند.

دستگاه های کارتخوان اندرویدی سامانه مودیان شبیه دستگاه کارتخوان نونوایی است؟

دستگاه کارتخوان نانوایی پذیرنده تمامی کارت های عضو شبکه شتاب است. این دستگاه دارای حافظه است و تراکنش های مالی در آن قابل بررسی است. همچنین نرم افزار اندروید نصب شده روی این دستگاه قابلیت به روز رسانی آن را فراهم کرده است. مدل این نوع کارتخوان pax-a920pro می باشد که یک دستگاه کارتخوان هوشمند و دارای قابلیت برنامه ریزی می باشد. این کارتخوان تمامی امکانات و قابلیت های دستگاه پوز مانند دریافت گردش حساب را دارا می باشد.

باتری قوی تعبیه شده در این دستگاه این امکان را فراهم کرده تا درصورت قطعی برق بدون هیچ مشکلی فرایند پخت و فروش نان انجام شود. دستگاه کارتخوان نانوایی تنها از سازمان جهاد کشاورزی قابل دریافت است. تنها کاربرد آن مختص به نانوایی های سنتی است و امکان خرید و فروش آن به صورت آزاد وجود ندارد.

طبق گفته اصناف نانوایی این کارتخوان ها قابل عرضه در فروشگاه های کارتخوان نمی باشد و غیرقابل فروش هستند و طی ابلاغ کتبی به نانوایی ها جهت نصب و راه اندازی به محل کسب نانوایی ها مراجعه خواهد شد. اما تفاوتی که با سامانه مودیان دارد این است که نانوایی دریچه ای دیگر برای ارائه وجود ندارد. درحالیست که برای کارتخوان های سامانه مودیان این محدودیت وجود ندارد.

آیا واقعا ارسال صورتحساب با کارتخوان باعث تسهیل آن می شود؟

برای ارسال صورتحساب به سامانه مودیان راه های مختلفی وجود دارد. شما می توانید از 3 روش ارسال خود را انجام دهید که می توان این دستگاه های کارتخوان را روش چهارم بحساب آورد.

1) ارسال صورتحساب الکترونیکی توسط معتمد ها

تا امروز 20 دی ماه 1402 تعداد 8 معتمد مالیاتی توسط سازمان مالیات معرفی شده اند. شما می توانید با این معتمد ها قراردادی بسته و صورتحساب های خود را به آن ها بسپارید. مسئولیت ارسال صورتحساب ها به عهده آن ها بوده و با کلید خصوصی خود و شناسه یکتای توسط مودی ارسال می شود.

لازم به ذکر است که این روش علی رغم تبلیغات سازمان مالیات، رایگان نیست! خدمات شرکت های معتمد هزینه داشته و طبق تعرفه های اعلام شده محاسبه می شود. برای اطلاعات بیشتر مقاله مرتبط را با ذکر منبع سازمان مالیات کشور مطالعه فرمائید.

بیشتر بدانید: تعرفه شرکت های معتمد مالیاتی اعلام شد

2) ارسال صورتحساب الکترونیکی توسط نرم افزارهای حسابداری

نرم افزارهای حسابداری ماژول سامانه مودیان را طراحی و در نرم افزارهای خود قرار داده اند شما می توانید ماژول ها آن را تهیه کنید که قیمتی بین 6 تا 30 میلیون متفاوت می باشد. همچنین طبیعی ست که باید نرم افزار حسابداری را داشته باشید و ماژول تکی امکان خرید ندارد.

3) ارسال صورتحساب الکترونیکی توسط نرم افزارهای واسط

نرم افزارهای واسط مالیاتی بدون نیاز به نرم افزار حسابداری و با هزینه های مقرون به صرفه نیز راه حلی دیگر است. شما می توانید از طریق مودی شناسه یکتا گرفته و بدون نیاز به دانش مالیاتی، صورتحساب های رسمی خود را به کارپوشه (سامانه مودیان) ارسال کنید.

نرم افزار مالیتور، نرم افزار واسط مالیاتی است که تحت وب بوده و بدون نیاز به ابزار ویژه، تنها با مرورگر و اینترنت، صورتحساب های خود را به سامانه مودیان ارسال کنید. از فاکتور ها پرینت و فایل pdf بگیرید. هر فاکتور دارای QR کد اختصاصی و قابل رصد است.

در واقع با وجود این سیستم شما به راحتی با لپتاپ و گوشی همراه خود می توانید صورتحساب ارسال کنید.

از معایب دستگاه های پوز می توان به هزینه اولیه دستگاه، نوع پرینت حرارتی (که پاک می شود)، استهلاک باتری و احتمالا مشکلات خطاهایی که نمی دانید! اشاره کرد.

ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان با گوشی همراه

ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان با گوشی همراه امکان پذیر است!

مالیتور نرم افزار تحت وب است. یعنی با مرورگر هایی مثل کروم و فایر فاکس بعلاوه اینترنت می توانید به آن متصل شوید. فاکتور ها را به کمک راهنما و آموزش ها ایجاد کرده و به کارپوشه ارسال کنید. صورتحساب ها در سامانه مودیان (همان کارپوشه، https://tp.tax.gov.ir ) بلافاصله خواهید دید. نگرانی بابت تاخیر، گم شدن، پیگیری و ... نخواهید داشت. البته تمامی صورتحساب ها در سامانه مالیتور قرار دارد و همچنین می توانید از فروش خود اکسل فصلی تهیه کنید.

امکان چاپ و ارسال به پرینتر، pdf و ارسال از طریق شبکه های اجتماعی وجود دارد. هر صورتحساب نیز کیو آر کد داشته و قابل رویت برای خریدار است.

در نتیجه انتخاب روش ارسال به سامانه مودیان با توجه به امکاناتی که سازمان امور مالیاتی کشور در اختیار شما قرار داده است، به شما بستگی دارد. بهتر است هزینه ها را مدیریت کنید و نرم افزاری آسان، با پشتیبانی و همواره به روز با سامانه مودیان انتخاب کنید.

برای ثبت نام و ارسال رایگان صورتحساب در مالیتور کلیک کنید.


درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید