ارسال صورتحساب الکترونیکی با الگوی بورس

  • دوشنبه 19/آذر/1403
  • مدت زمان تقریبی مطالعه
ارسال صورتحساب الکترونیکی با الگوی بورس

ارسال صورتحساب الکترونیکی با الگوی بورس در مالیتور

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، تاریخ و زمان صدور صورتحساب میبایست بزرگتر یا مساوی تاریخ اعلامیه فروش باشد.

صورتحسابهای الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، مختص ثبت فروش اشخاصی است که، کالای خود را (از طریق گواهی سپرده) در بورس به فروش میرسانند.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، یک صورتحساب اصلی تنها در صورتی میتواند به عنوان مرجع در صورتحساب اصلاحی مورد استفاده قرار گیرد که دارای برچسب تایید نشده (عدم احراز تطابق با اعلامیه فروش) باشد. در صورت الصاق برچسب تایید شده (تطابق با اعلامیه فروش) تنها امکان استفاده از شماره مالیاتی آن به عنوان شماره مالیاتی صورتحساب مرجع در صورتحساب ارجاعی با موضوع ابطالی وجود دارد.

در صورتی که صورتحساب از نوع اول (صادرات) و بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، نوع دوم و یا سوم باشد، ثبت اطلاعات مربوط به خریدار، الزامی نیست.

در صورتحسابهای الکترونیکی با الگوی صادرات و بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا ، نیازی به درج اطلاعات خریدار نیست. یعنی مصرف کننده و نوع دو ارسال نمایید.

در صورتحسابهای الکترونیکی با الگوی قبوض خدماتی ،صادرات، و بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، روش تسویه نقدی است.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، جهت بهره مندی از معافیت نرخ صفر مقدار فیلد شناسه کالا/خدمت در صورتحساب میبایست با شناسه کالا/خدمت موجود در اعلامیه فروش بورس مطابقت داشته باشد.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، فروشنده صرفا مجاز به ارسال یک ردیف شناسه کالا/ خدمت در صورتحساب می باشد.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، جهت بهره مندی از معافیت نرخ صفر مقدار فیلد تعداد/ مقدار در صورتحساب میبایست با تعداد/ مقدار موجود در اعلامیه فروش بورس مطابقت داشته باشد.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، جهت بهره مندی از معافیت نرخ صفر مقدار فیلد واحد اندازه گیری در صورتحساب میبایست با واحد اندازه گیری موجود در اعلامیه فروش بورس مطابقت داشته باشد.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، مبلغ بعد از تخفیف در صورتحساب میبایست با ارزش معامله موجود در اعلامیه فروش بورس مطابقت داشته باشد. در غیر اینصورت صورتحساب به عنوان فروش عادی لحاظ شده و معافیت نرخ صفر برای آن در نظر گرفته نمی شود.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، نرخ مالیات بر ارزش افزوده صفر می باشد.

شماره اعلامیه فروش

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، شماره اعلامیه فروش صادره از بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، برای هر نماد معاملاتی مشمول گواهی سپرده، در صورتحساب الکترونیکی الزامی است.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، این فیلد معیار کنترلی صحت اطلاعات فروشنده و کالای فروخته شده از طریق بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا می باشد، و در صورت عدم مطابقت با اعلامیه های ارسالی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، صورتحساب به عنوان فروش عادی لحاظ شده و معافیت نرخ صفر برای آن در نظر گرفته نمی شود.

تاریخ اعلامیه فروش

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، این فیلد معادل تاریخ اعلامیه فروش صادره از بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، برای هر نماد معاملاتی مشمول گواهی سپرده بوده و نشان دهنده تاریخ انجام معامله در بورس است.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، تاریخ اعلامیه فروش از تاریخ صدور صورتحساب نباید بزرگتر باشد.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، این تاریخ همان تاریخ اعلامیه فروش صادره از بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، برای هر نماد معاملاتی مشمول گواهی سپرده بوده است که در قالب ساعت یونیکس با دقت روز در صورتحساب الکترونیکی ثبت می شود.

در صورتحساب های الکترونیکی با الگوی بورس اوراق بهادار مبتنی بر کالا، تاریخ و زمان صدور صورتحساب میبایست بزرگتر یا مساوی تاریخ اعلامیه فروش باشد.

درباره این مقاله دیدگاهی بنویسید...
برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود را کلیک کنید